Casă de vânzare în Colentina

De data aceasta am ajuns în Colentina unde vă prezint o casă de aproximativ 400mp construită în anul 2010, care se află pe un teren de 320mp. Este o casă mare, alcătuită din subsol, parter, două etaje și un pod, iar fiecare nivel este împărțit în funcție de nevoile și necesitățile viitorului cumpărător.

Curtea interioară este spațioasă, aici există o căsuță mică destinată pazei și o terasă pe care bate soarele de dimineață până seara. Curtea poate fi amenajată după bunul plac, poți lăsa spațiul liber pentru a putea parca două mașini sau îl poți transforma într-o zonă de joacă pentru copii, limita este doar imaginația ta.

La interior, casa este gata să își primească noii proprietari, trebuie să mai fie achiziționat doar mobilier, în rest nu mai necesită alte modificări obligatorii.
În zona de parter se regăsesc living-ul de 50mp, o baie și bucătăria, la etajul 1 există 3 dormitoare, unul matrimonial cu baie proprie, o baie separată pentru celelalte dormitoare și o zonă pentru dressing. La etajul 2 există o cameră imensă, o baie și un dormitor cu baie proprie, iar la zona de subsol îți poți depozita tot ceea ce vrei să depozitezi peste iarnă.
Dacă vrei să te lămurești asupra mărimii casei trebuie să urmărești videoclipul integral de pe canalul nostru de Youtube. Prețul de listă este de 395.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.