Vilă de vânzare în Corbeanca

Astăzi ne aflăm într-o zonă foarte frumoasă și liniștită, aproape de București, dar departe de zgomotul mașinilor care te pot ține treaz noaptea. Suntem în Corbeanca, unde avem o casă cu un teren de 1000mp de vânzare.

Casa este foarte spațioasă, dar cel mai mare avantaj este spațiul verde, pentru că este enorm de mult. Ca tot acest gazon să poată rămână verde cât mai mult timp, a fost instalat un sistem de irigații, iar acesta poate fi pornit din propriul telefon, cu ajutorul unei aplicații.

Amprenta casei este de 135mp. Este o construcție distribuită pe parter și etaj, iar suprafața totală construită este de 280mp, din care mai rămân 240mp de suprafață utilă, bine luminată și bine compartimentată.

În zona de parter sunt regăsite bucătăria și living-ul, care sunt deschise, pentru a-i da parterului un aspect cât mai modern. Bucătăria este complet utilată, iar aici sunt foarte multe spații de depozitare. Tot în zona de parter se află toaleta de serviciu și o cameră spațioasă, care în prezent este folosită ca birou.

La etaj există o zonă dedicată relaxării, care are ieșire către o terasă mare. Dormitorul matrimonial are un dressing și o baie proprie. Celelalte două dormitoare de la etaj au dedicată o baie separată. Toată casa este mobilată și utilată complet, gata să își primească noii proprietari.

3 Comentarii

BC 10/05/2022 la 18:18 Reply

Buna ziua! Ce pret are casa din corbeanca? Se poate un plan détaliat? Multumesc

Tzanca Uraganu 17/05/2022 la 08:48 Reply

Care e pretul,Domna Madalina?

Madalina 20/06/2022 la 00:06 Reply

Care este prețul casei ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.