Vilă cu 7 dormitoare, de vânzare, în Câmpina

Mădălina a ajuns de data aceasta în Prahova, Poiana Câmpina, la 100 de km distanță de București și 25km distanță de Sinaia, unde a prezentat o vilă cu 9 camere, care este de vânzare și are 427mp, dintre care 330mp sunt utili. Suprafața pe care se află vila are 3.200mp. Aceasta a fost reabilitată în anul 2000, iar pe lângă cele 9 dormitoare are 2 garaje, 7 dormitoare, 1 bucătărie, 4 terase și 3 băi.

Vila aceasta poate fi un hub, un spațiu de unde îți poți începe mica afacere sau poate fi chiar o pensiune. Accesul către imobil se face foarte ușor, iar cumpărăturile nu vor reprezenta o problemă, pentru că magazinele se află la o distanță de 2km.

În zona de zi, respectiv parterul, regăsim living-ul în care există un șemineu, bucătăria care este închisă și din care ai acces la terasă, o camera tehnică cu spații de depozitare, o cămară, o baie și un dormitor care poate fi modificat într-un birou, în funcție de necesități. La etaj sunt patru dormitoare, fiecare cu acces către câte o terasă și o baie, iar în zona de mansardă sunt celelalte două dormitoare, un spațiu deschis, o baie și câteva spații de depozitare.

În curte există evident o zonă unde poți face un grătar cu prietenii și familia, o piscină și cireașa de pe tort, o păstrăvărie proprie.
Prețul de listă este de 363,000 de euro, iar în acest preț primești și o grădină matură care este iluminată, unde există meri, peri și pruni. Pentru a vedea întreaga vilă, urmăriți videoclipul integral de pe Case Bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.