VIDEO – Vrei casă. Ce teren ai? RE/MAX Optimus

Nevoia orășenilor să se mute în suburbii, la “casă pe pământ”, pune la treabă mulți dezvoltatori care vor să vină în întâmpinarea cestei cereri. De aceea, Cristina Ailioaei, de la RE/MAX Optimus a vrut să îmi arate câteva ocazii de terenuri pe care poți construi casa visurilor tale. Primul teren, foarte interesant, este chiar în incinta complexului “Dumbrava Vlăsiei”, cu spatele la pădure, are 629 de metri pătrați și care are o deschidere la stradă de 18 metri, ceea ce este destul de generos. Toate utilitățile sunt trase în fața proprietății, iar cele două case vecine sunt în construcție. Cu alte cuvinte, nu te vor deranja construcțiile vecinilor pentru că, cel mai probabil, tu vei construi după ei. Prețul pentru cei 629 de metri pătrați este de 105 000 Euro. Complexul Dumbrava Vlăsiei are o suprafață de 90 de hectare înconjurate de pădure, amenajat după cele mai înalte standarde.

Al doilea teren este fix în locul unde se aduna pe vremuri protipendada comunistă pentru relaxare. La Snagov, un loc care nu prea a fost pe radarul imobiliar în ultima vreme, dar Cristina spune că acum a revenit. Mai ales că din ce în ce mai multă lume care lucrează în București s-a mutat în ultima perioadă la Snagov. Centrul de atracție al locului este chiar zona lacului, foarte retrasă și liniștită. Terenul de aici are 4800 de metri pătrați, cu deschidere de 25 de metri la stradă, dar cel mai important este faptul că o latură se învecinează chiar cu lacul. Terenul se potrivește unui cartier cochet care poate fi dezvoltat în această zonă. Alte atuuri ale acestui teren sunt accesul ușor către mai multe magazine din rețele mari, apropierea de București, daca folosești A2, apropierea de centură dar chiar și de munte.

Pentru proprietăți discutați cu Cristina Ailioaei: https://www.remax.ro/agentii/agentii-imobiliare-bucuresti/re-max-optimus/agenti-imobiliari/cristina-ailioaei-1

Vezi în video ce terenuri interesante mi-a arătat Cristina!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.