Video – Vilă la pădure cu 225 000 euro

O casă cochetă, bine întreținută, nici prea mare, nici prea mică. Am vizitat-o împreună cu Mădălina Manoilă de la RE/MAX Optimus imobiliare. Este la Gruiu, pe malul lacului Snagov și are o curte care cred că va fi ușor de întreținut. Dar cele mai mari avantaje sunt vecinătatea imediată a pădurii Snagov și situarea pe o stradă circulată foarte rar, pentru că niște sute de metri mai încolo aceasta se înfundă.

Casa are 151 de metri pătrați utili, dintre care 78 la parter, cu living, hol, baie, dormitor și scara de acces, 73 la etaj, cu 3 dormitoare, baie, și dresing. A fost construită în 2009 și este proaspăt renovată. În curtea din față este un carport acoperit, cu acces pe o poartă acționată electric, dar surpriza mare vine în curtea din spate. Acolo găsești un foișor mărișor dotat cu grătar mare, sobă tradițională cu lemne, cuptor de pizza, chiuvetă și mult spațiu pentru luat masa.

Are o instalație de fotovoltaice funcțională și care poate fi extinsă. RE/MAX Optimus o scoate la vânzare pe site-ul lor cu 225 000 de euro.

Mădălina Manoilă îți poate face un tur dacă vrei să o vizitezi. Anunțul este aici: https://www.remax.ro/anunt/60709/casa-vila-de-vanzare-cu-deschidere-la-padure-in-snagov

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.