Video – Vezi ce spațiu pentru sediu a ratat RE/MAXOptimus

Ghinionul colegilor de la RE/MAX Optimus: după ce au semnat contractul de închiriere pentru noul lor sediu, au descoperit un spațiu mult mai bun. Nu mai pot face nici o mișcare si trebuie să promoveze spațiul nou descoperit, care este foarte frumos, bine organizat și așezat într-o locație foarte bună. Așa că am mers imediat să îl văd, atunci când Mădălina Manoilă de la RE/Max Optimus m-a chemat.

Este tot în zona Domenii, la vreo sută de metri de actualul lor sediu și este o mare parte dintr-o vilă foarte luminoasă, construită în 1971. Are 180 de metri pătrați pe 2 niveluri, foarte bine împărțite. Are câte o baie pe nivel, bucătărie, încălzire cu centrală proprie și instalație din cupru. Locul este foarte curat, renovat cu mult bun gust, fără nimic împopoțonat. Ceea ce te uimește încă de la intrare este mozaicul din holuri și de pe scări, foarte bine renovat și șlefuit. Aproape că mă vedeam în el. Acest spațiu este completat de o terasă foarte spațioasă la etaj, care, cu siguranță va fi foarte folosită de viitorii chiriași.

Mădălina spune că spațiul listat pentru închiriere pe pagina RE/MAX Optimus, pentru 1500 de Euro pe lună, poate fi foarte ușor împărțit în zonă de primire, birouri, co-working cu distanțare sau zonă de training.

Vezi în video ce spațiu frumos am văzut și contacteaz-o pe Mădălina pentru o vizionare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.