Video – Vezi asta dacă vrei o baie elegantă. Unboxing. #casatifui

Ovidiu Țifui nu putea alege pentru baia copilului alte armături și obiecte sanitare decît Grohe. Principalul argument este că el e convins de fiabilitatea lor. A găsit robineți și armături Grohe, vechi de 35 de ani, care încă funcționau impecabil.

Pentru cada în care va face baie copilul, Ovidiu a ales bateria GROHTHERM SMARTCONTROL cu pipă dar și cu cuplaj de furtun pentru duș. Bateria se montează în perete, are oprire de siguranță atunci când temperatuta apei ajunge la 38 de grade Celsius, are o valvă de sens unic și filtre pentru impurități. Para și tija sunt cromate, cu furtun de duș Silverflex, cu funcție de prevenire a rasucirii furtunului.

Lavoarul este ESSENCE VESSEL BASIN 60, cu strat anti-aderent și suprafață antibacteriană PureGuard și va fi așezat pe mobila de baie împreună cu o baterie GROHE PLUS monocomandă, cu un design modern, cu aerator reglabil și cu limitator de temperatură.

Ansamblul toaletei este compus din cel mai modern cadru îngropat pentru WC, RAPID SLX 3 ÎN 1, care este pregătit și pentru situația în care, în viitor, vei vrea să montezi un nou vas de WC cu bideu integrat. Vasul de WC este EURO CERAMIC, de tip suspendat, cu tehnologie de clătire “Triple Vortex” și strat anti-aderent cu suprafață antibacteriană PureGuard. Pentru și mai multă silențiozitate, la contactul cu peretele, a fost folosită o folie specială pentru atenuarea zgomotelor. Capacul ales de Ovidiu este de tip EURO CERAMIC, cu închidere silențioasă.

Vezi în video unboxingul pieselor și sfaturile lui Ovidiu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.