Video – UȘA CU BUCLUC. DE CE AM PUS-O ÎN HOL

CavaleriaHub avea nevoie de un “sas” sau, cum se mai spune, “windfang” la intrare. Pentru ca atmosfera din interior să nu comunice direct cu exteriorul în zilele în care afară este prea frig sau prea cald. Am ales un perete de sticlă fabricat la Milano, cu rame fine, de culoare neagră, și o ușă de sticlă foarte elegantă. Silviu Pușcașu are la Milano o companie în care lucrează mai mult români, care instalează pereți de gips-carton și partiții de sticlă, în special pentru spații de birouri. El a venit la București, a măsurat locul și a plecat înapoi în Italia. După scurt timp ne-a sunat că pleacă din Italia către București ca să instaleze glaswand-ul.

Odată intrat în țară prin vama Nădlac, Silviu a aflat că trebuie să rămână izolat 2 săptămâni la domiciliul său, în Târgu Trotuș. Așa că a trebuit sa amânăm montarea ușii și a peretelui de sticlă.

După autoizolare Silviu a venit să instaleze la #CavaleriaHub ceea ce promisese. Dar a aparut o altă problemă. El trebuia să fixeze rama de aluminiu în podea cu dibluri, iar găurile ar fi avut șanse mari să perforeze conductele de încălzire în pardoseală. Cu ajutorul unei camere termice, a fotografiilor si filmărilor mai vechi, cu ochii pe manometre, dar și cu asistența de la distantă a lui Ovidiu Țifui, am reușit să găsim câteva locuri în care Silviu să poată prinde profilele.

Silviu Pușcașu poate fi contactat la:

info@dpsmontaggi.com
silviu@dpsmontaggi.com

Universal-Selecta.it
Tel 0039.3467825365
+40 (752) 845 691; +40 747 072 374

Vezi în video toata istoria frumoasei uși, adusă tocmai de la Milano.

3 Comentarii

Butuza Alexandru 25/03/2020 la 21:41 Reply

Da , produs frumos .Lucrez in domeniu.Stiu sa apreciez calitatea .respect casebune👍

Ionașcu Doru 26/03/2020 la 07:01 Reply

Salut. Frumoasa ușa, mai ales acel sistem de închidere automata pe care nu l-am mai văzut. Știu doar acele pistoane butucanoase cu tija în forma de “V” dar acest model mai puțin vizibil, nu am mai văzut. Pot vedea undeva detalii despre el? Un link, site, ceva? Gaura de deasupra ușii este acoperita? Nu se vede a fi, caz în care diminuează efectul de izolație fonica și termica a ușii din acel hol.
Toate cele bune.

    George Buhnici 28/03/2020 la 17:54 Reply

    Salut!
    Ai contacte în articol.
    Vom astupa și gaura.
    Mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.