Video – TESTUL CU LANTERNA

După 2 ani în #CasaBuhnici, l-am invitat pe Emilian Grigore, “Omul cu Vata” de la Rockwool, să facem cel mai nebunesc test de fațadă: TESTUL CU LANTERNA.

Am pus lumina lanternei razant pe fațadă ca să observăm dacă pereții sunt “la linie”. Evident că sunt și acum, după 2 ani, perfecți. A apărut o mică zonă colorată la contactul dintre termosistem și treapta de la intrare, dar nu e bai. Un lucru foarte bun a fost rostul special dintre anveloparea cu vată și anveloparea cu polistiren a soclului casei. Fără acesta, a delimitarea celor două materiale diferite ar fi apărut o fisură. Același gen de lucrare trebuie făcută și la #CavaleriaHub probabil la primăvară. Altfel termosistemul se va distruge.

Un alt lucru bine făcut a fost termoizolarea din jurul ferestrelor. La colțuri a fost pus un panou special din vată bazaltică, tăiat în formă de L, care nu a permis fisurarea în colțuri. Fără acesta, la colțul ferestrei s-ar fi unit mai multe plăci care, în timp formau sigur o fisură, așa cum vedem la multe alte case.

Una peste alta, în acești 2 ani #CasaBuhnici s-a stabilizat și pot să spun că sunt mulțumit de soluțiile pentru termosistem. Ca să vă convingeti, fac publice datele de la uRADMonitor pentru aparatul din casă: https://www.uradmonitor.com/tools/dashboard-04/?open=82000086. Am un senzor și afară pe care îl puteți vedea aici: https://www.uradmonitor.com/tools/dashboard-04/?open=82000085

Vedeți în video testul cu lanterna și cum se prezintă #CasaBuhnici după 2 ani.

1 Comentarii

Razvan 18/12/2019 la 14:02 Reply

Salut. Ce model este aparatul tau din interior? Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*