Video – Spălare cu extracție și satisfacție. Karcher SE 6.100

Poate cea mai spectaculoasă, mai utilă și mai satisfăcătoare unealtă de la Karcher este Aspiratorul cu spălare SE 6.100. Am testat-o pe mochetă, pe preșurile de la intrare, vechi de când am pornit șantierul, pe care le-am îmbibat cu cele mai absurde sosuri pe care le-am găsit la #CavaleriaHub.

Probabil că sunt în piață multe aspiratoare cu extracție, dar Karcher vine cu o inovație pe care nu am mai vazut-o. Duza de absorbție este transparentă, așa că poți să vezi cum trage mizeria din covoare sau din ce cureți în timp real.

Lichidul pentru curățare este pulverizat cu presiune în covor și apoi aspirat împreuna cu mizeria dizolvată. Grăsime, mizerie și mirosuri sunt astfel îndepărtate cu succes. Componentul pentru suprafețe dure livrat în serie, garantează curățare fără urme pe podele din piatră naturală, gresie, linoleum sau materiale sintetice. În combinație cu detergenții de la Kärcher aparatul SE 6.100 este responsabil pentru o curățare în detaliu – soluția ideală pentru alergici. În pachetul de livrare este inclusă și o duza pentru spălat pentru curatarea pernelor. Astfel, sunt curățate rapid și bine pernele si scaunele mașinii. Pe lângă acestea, aparatul SE 6.100 convinge prin alte caracteristici de confort precum poziția de parcare pentru întreruperile de curățare sau a cârligului stabil pentru depozitarea cablurilor și a furtunului. În cazul în care rezervorul pentru apa proaspătă este detașat, aparatul SE 6.100 poate funcționa și ca aspirator umed-uscat performant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.