Video – Sifon la chiuvetă. #CasaTifui

Aparatul smart de apă GROHE BLUE filtrează apa, apoi o răcește, dar poate să o facă și sifon. Mai acidulat sau mai puțin acidulat.

În felul acesta, Ovidiu Țifui nu va mai fi trebui să care apă la PET. Partea care face toată treaba inteligentă a aparatului stă sub chiuvetă si are nevoie de un montaj ceva mai special. Niște găuri și o fantă pentru aerisire. Ce este și mai interesant este conexiunea la WiFi. Din aplicația “Grohe Ondus” poți afla consumul de apă, cât dioxid de carbon mai este în butelie, cât de înfundat este filtrul, dar și data următorului proces de curățare. Tot din aplicație poți regla porția de sifon pe care să o livreze în pahar.

Bateria aparatului este foarte bine finisată și are pe ea mai multe comenzi smart. Practic, se comportă ca o baterie normală cu monocomandă, care dă apă rece, caldă sau amestecată, dar are și două butoane. Unul este pentru apă rece filtrată și carbonatată, adică un sifon așa cum îl știm, iar al doilea este tot pentru sifon mai slab, cu carbonatare mai mică.

Instalația de filtrare, răcire și carbonatare se montează practic sub chiuvetă, și se leagă la electricitate. Tot ansamblul are în compunere și o butelie de dioxid de carbon care se poate reumple, dar și un filtru de particule care, trebuie înlocuit din când în când.

Dar nu îți face griji că trebuie să controlezi aceste elemente. Aplicația “Grohe Ondus” îți va arăta oricând vrei starea filtrului și buteliei de gaz. În plus, din aplicație poți modifica funcționarea aparatului Grohe Blue.

Vezi în video unboxing și montaj de Grohe Blue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.