Video – RURIS A109S. Unealta preferată a grădinarului #ad

Am testat un atomizor RURIS A109S pe care l-am scos din cutie și am reușit să îl asamblez fără nicio problemă. Desigur, că manualul foarte clar mi-a fost de mare folos. Are un motor cu un piston, de 3 CP, rezervor pentru substanțe de 14 l, iar distanța de pulverizare este de 12 metri, în condiții normale. Poate pulveriza lichidele și mai fin dar și mai grosier, pentru că are o diuză foarte ușor reglabilă. În acelați timp, cu mici ajustări aparatul poate fi configurat și pentru împrăștierea de pulberi. RURIS A109S are un mâner ergonomic, multifuncțional, cu comenzile START/STOP, plus o pârghie pentru reglarea accelerației.

Este foarte eficient la protecția culturilor pentru că stropește eficient și rapid. Are o arie de stropire mare, zgomotul este de vreo 113 decibeli și are un consum economic. Are în compunere o pompă Booster cu performanțe mai bune față de cea standard. Cu ajutorul acesteia puteți stropi și la 90 de grade, adică nu mai aveți probleme la stropirea pomilor, până la ănălțimea de 10 metri.

Dacă tebuie să pulverizezi substanțele fin, atomizorul are un kit format dintr-un filtru de lichide și o diuză injector. Pentru reglaj trebuie să poziționezi unul dintre cele șase orificii ale filtrului situat pe capacul gradat, care acoperă diuza injector. Diuza și filtrul se folosesc doar pentru substanțe lichide.

Vezi în video unboxing, asamblare și testul atomizorului RURIS A109S!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.