Video – Renovare rapidă cu încălzire în pereți

Cunoșteam sistemul de încălzire de la Bjorn Heizung dintr-un alt video făcut cu Mihai Măerean. De data asta, m-a chemat să văd cum se foloseste sistemul lor la renovarea unei case vechi. Este vorba de parterul unei case de la 1928, în care noul proprietar vrea să locuiască. Iar de toată renovarea se ocupă arhitecta Andra Săndulescu. Lucrarea s-a desfășurat cu multă minuțiozitate și cu multe surprize. Tavanul de peste parter, de exemplu, avea zone de beton dar au apărut și niște zone doar cu lemn. Așa ca a fost nevoie de extra lucrări care să izoleze fonic vecinii între ei.

Necesitatea încălzirii în pardoseală de la Bjorn Heizung a apărut când nu rămăsese loc destul pentru un sistem clasic. Mihai a adus materialele, iar băieții din șantier au montat totul într-o zi. Fără nici un fel de ajutor sau de îndrumare.

În dormitor au fost nevoiți chiar să inoveze. Au montat sistemul de încălzire în pereți pentru că mocheta va fi așa de groasă și va izola atât de bine, încât căldura nu ar avea cum să se degajeze în cameră.

La final, am vrut să răspundem unei întrebări de la comunitatea CaseBune.ro: dar rezistă plăcile de la Bjorn Heizung? Am testat dacă plăcile rezistă la greutatea mașinii Tesla.

Vedeți în video o lucrare de renovare foarte reușită dar și cum a ieșit testul cu Tesla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.