Video – Puțină magie în curtea #CavaleriaHub

Ultimele corpuri de iluminat de exterior de la Zumtobel ne-au fost livrate, iar Tudor Alexe de la Revicon a venit întâi să le studieze. Difereau de cele pe care le așteptam, dar acestea au venit mai repede. Pandemia a făcut probleme peste tot.

A doua zi, echipele Revicon montau lămpile iar cele de la Green Electric City le adăugau în rețeaua KNX pentru automatizări. După ce au fost gata, l-am invitat pe Laurențiu Cojocaru să ne arate cum funcționează. Sunt 3 zone în care se aprinde lumina dacă senzorii simt mișcare, iar celelalte corpuri se aprind la 10% atunci când apune soarele. Dacă este nevoie, putem să modificăm lumina în funcție de nevoi, direct din aplicație. Da, Green Electric City ne-a făcut o aplicație dedicată. Cu ea putem comanda și controla mulți parametri din #CavaleriaHub.

Laurențiu Cojoicaru mai are de reglat niște lucruri la poartă. Adică trebuie să scoată întârzierea de 5 secunde la închidere și deschidere, să îi crească, dacă poate, viteza de deplasare a porții și să facă, cumva, telecomanda să acționeze de la distanță mai mare.

Oricum, cu toții așteptăm cu nerăbdare să filmăm mașini pe zona de gazon cu geogrill. Pentru asta avem dimare pentru fiecare proiector din curte, sistemul de irigații este pregătit, așteptăm doar un OK din partea lui Vasile Câmpeanu, grădinarul nostru.

Vezi în video ce minuni a făcut Laurențiu Cojocaru în curtea #CavaleriaHub!

 

2 Comentarii

Livia 16/08/2020 la 08:55 Reply

O rezolvare buna a luminilor. Frumos !

Livia 16/08/2020 la 09:15 Reply

Cand veti reface bugetul cu multe cheltuieli evidente si perioada anului va permite anume tipuri de lucrari de gradinarit, sa chemati un peisagist sa va replanteze Tuia pe alte pozitii si sa proiecteze asimetric gradina. Asa, acesti Tuia insirati regulat precum soldateii, sper ca reprezinta o solutie de provizorat, ca sa mascheze gardul pentru filmarile masinilor. Ok, inteleg nevoia unor decizii rapide, dar pe termen lung detaliile conteaza si se vad. Un peisagist ar face minuni din aceasta gradinita, chiar si asa, cu platoul liber necesar pentru filmari. Multumesc pentru ca ma suportati cu toate mesajele pe care le las, in capul meu este ca ar fi de ajutor si bine ce spun, dar voi poate ca aveti alta parere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.