Video – PRIMA DISCUȚIE CU ARHITECTUL

Te-ai hotarât să îți faci o casă. Dacă ai vazut acel video al lui George cu 7 motive să nu construiești încă, și încă te simți determinat, gata! Apucă-te de treabă!

Prima dată, caută un arhitect pe gustul tău, recomandat de oameni în care ai încredere, vezi ce lucrări a mai facut, vizitează-le, chiar. După această mini investigație, stabilește o întâlnire la el la birou. Mergi întâi să stați de vorbă, să îl asculți, să vezi dacă rezonezi cu viziunea sa, cu ceea ce îți propune. Dar nu merge la arhitect prea hotărât, cu casa pe care o vrei pe o foaie de hârtie.

Casa ta trebuie să fie însă, conform legii. Și vei afla ce restricții ai pe teren după ce studiezi, împreună cu arhitectul, certificatul de urbanism care definește raportul de ocupare al terenului, retragerile față de vecini, înălțimea, sau limitări stilistice. Va trebui să ții cont de utilități, sau de clauza de expropriere în cazul în care autoritățile vor să lărgească drumul.

Vei afla multe lucruri din prima discuție cu arhitectul, o să vezi! Eu am fost sa vorbesc cu Sergiu Petrea. A fost foarte interesant.

Dacă găsești arhitectul potrivit, vei rupe la final schița care cu care te-ai dus!  Garantez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*