Video – POȚI SĂ ÎȚI PUI SINGUR INTERFON SMART

În timpul izolării din cauza pandemiei ai timp pentru proiecte pe care le-ai tot amânat până acum. Eu voiam un interfon smart și am realizat că i-a venit timpul. Așa că l-am sunt pe Laurențiu Cojocaru de la Green Electric și l-am rugat să mă ajute de la distanță să îl instalez.

Este un video-interfon inteligent și conectat la Internet. Un mare avantaj este acela că dacă vrei să îl instalezi în locul celui vechi nu trebuie să faci o altă instalație. Trebuie doar să înlocuiești aparatele, pentru că are nevoie de doar două fire. Este o soluție perfectă nu numai daca stai la casă ci și la bloc. Poți să apelezi unitatea din interior și să ai o conversație sau poți să vezi, de oriunde te afli, filmulețele pe care le-a făcut camera de la exterior când te-a căutat cineva si tu nu ai răspuns, sau nu ai avut acces la Internet. Dacă legi video-interfonul la instalația de iluminat exterior sau la instalația de udat grădina, le poți porni și pe acestea de oriunde te afli. În plus, poți lăsa familiei mesaje scrise sau audio pe unitatea din interior. În felul acesta, casa ta devine, așa cum se spune, o “locuință conectată” pe care o controlezi de la distanță de la un telefon sau de la o tabletă.

Nu a fost ușor cu această filmare. Și eu și Laurențiu ne-am filmat cu camere și telefoane care ba au rămas fără baterii sau fără spațiu de stocare. Dar după prima experiență am învățat multe. Sperăm să fim mai buni data viitoare.

1 Comentarii

Vreme Virgil Cătălin 26/04/2020 la 21:09 Reply

Pentru a moderniza interfoanele existente la blocurile cu 20 apartamente, ce soluții aveți?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.