Video – PLACĂRI DE LUX

 

Am văzut în showroom-ul Agricin niște placări frumoase cu piatră. Foarte întâlnite la noi sunt placările pentru blaturi, dar piatra pentru pereți, trepte sau glafuri este senzațională. De exemplu, două lastre de granit, prelucrat tip “leather”, așezate tip “open book” într-o recepție, schimba imediat totul. Pare totul mai elegant și mai mare.

Ceea ce este mai important, este că Eleonora, directorul general al Agricin m-a dus într-un fel de bibliotecă cu peste 1200 de mostre de piatră aduse din toată lumea. Odată ajuns acolo, poți să le atingi ca să vezi cum se simt, sa le pui una alături de cealaltă ca să vezi dacă se potrivesc și poți chiar să le iluminezi din spate cu lumină colorată. Dacă schimbi culoarea luminii, piesele parca își schimbă și personalitatea. Este o diferență majoră sa vezi texturi de piatră pe ecranul unui computer sau într-o revistă și este altceva să le atingi.

Au în showroom un spectaculos perete din finisat lucios, peste care curge apa. Ar arăta foarte bine ca perete de sală de conferință, sau perete pentru birou de director, perete separator, sau ar sta bine și în casa unei vedete.

Specialiștii de la Agricin prelucrează şi să montează piatră naturală precum marmură, granit, travertin, cuarț, cuarțite, onix, semiprețioase. 25 de ani de experiență sau materializat în amenajarea unui Showroom unic în Europa de Sud Est, în care cele mai noi materiale descoperite la ora actuală la nivel mondial, sunt utilizate în ambientarea a peste 1000 de metri pătrați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.