Video – PENTHOUSE EXCENTRIC DE 2M EURO

Am vizitat o proprietate despre care cred că este cel mai tare loc pe care îl vom vedea pentru multă vreme. Este de vânzare cu 2 milioane de Euro. Este un loc cu muzică, cu film, cu multă culoare. Toată proprietatea impresionează prin design, calitatea materialelor, manoperă și atenția la detalii. Este un penthouse din ansamblul Washington Residence din București, chiar în centru, dar departe de zgomot și de trafic. Sunt 10 blocuri de 4 etaje, cu o curte păzită, în care copiii se pot juca în tihnă. Mașinile nu intră în curte, ci au acces special în garaj. Penthouse-ul are două locuri de parcare plus o boxă generoasă la subsol, 4 terase, ventilație, tavane răcite, încălzire cu centrală proprie.

Toată locuința este extrem de bine proiectată, renovată timp de 2 ani, cu atenție la fiecare detaliu, a păstrat toate facturile, dar are și stocuri pentru fiecare finisaj. Așa că dacă ceva se strică, poate fi oricând reparat și va arăta ca nou.

Proprietate se vinde cu câteva piese ale designerului Karim Rashid dar și cu farfurii, tacâmuri, pahare și tot ce e nevoie într-o casă, inclusiv prosoape.

Fiecare lucru din această proprietate are o poveste. Există și un bar utilat, cu multe spații de depozitare și depozit de vin. Locuința are mai mulți pereți în 3D făcuți manual sau cu picturi de mână, unicat. Ușile rotunde, fără falțuri sunt fabricate in Romania. Cabina de duș are și hamam și saună, iar unele piese și decorațiuni sunt aurite.

Dar partea spectaculoasă vine abia acum: zona de machiaj și de dressing sunt extrem de spațioase și de bine amenajate.

Chiar dacă nu vă permiteți o astfel de proprietate, încercați măcar să vă inspirați pentru casa voastră bună.

2 Comentarii

Szekely-Lohan Karol 24/11/2019 la 23:27 Reply

Gaie Marius din Baia Mare ( pentru stuco deco)

Andrei 02/01/2020 la 17:49 Reply

Salut stucco este un lucru foatre delica , eu fac la an 2sau mi multe apartamente an torino .trimitemi un numar de wtap si trimit niste poze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.