Video – O casă mare la Otopeni caută o familie pe măsură

Proprietate de 1500 de metri pătrați, în cea mai liniștită zonă din Otopeni, desigur, cu excepția avioanelor care în ultima vreme sunt cam rare. Are deschidere de 30 de metri, iar amprenta construcției are 380 de metri pătrați. Așa că are și mult spațiu verde.

Când ne-a prezentat-o Cristina de la Re/Max Optimus Imobiliare, teii din curte erau în floare și simțeam puternic mirosul lor. Sunt două corpuri de clădire cu suprafață utilă totală de 1456 metri pătrați, construiți gospodărește în anii 2000, de către cineva care și-a făcut propria casă. Calculele de rezistență sunt facute de cel mai bun profesor de structuri în anii aceia, este construită din cadre de beton și zidărie groasă de 40 de cm. La așa grosime, anveloparea cu termoizolație devine inutilă și am testat lucrul acesta. În timp ce afară erau vreo 30 de grade, în mansardă, adică exact sub acoperiș, puteai să stai fără nici o problemă. Și nici nu am găsit vreun aparat de aer condiționat, nici măcar la mansardă. Mai mult, structura a fost calculată să reziste la un cutremur extrem de puternic: gradul 9 pe scara Richter.

În funcție de nevoi, pot locui 3-4 familii în cele 2 corpuri, care sunt conectate la toate utilitățile. Atunci când a fost construită, proprietatea se încălzea cu motorină, dovadă rezervorul din curte, care ușor ar putea ușor deveni acum piscină. Cele mai interesante spații sunt mansardele, cu jocuri de volume și de planuri, îmbrăcate în lemn, cu multe cotloane domestice pe care ți-e drag să le descoperi.

Re/Max Optimus Imobiliare listează proprietatea pe propriul site la 1250000 de Euro. Dacă ești interesat de amănunte sau chiar de o vizită, caut-o pe Cristina Ailioaei:  T: 749217247,  E: cristina.ailioaei@remax.ro. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.