Video – Cea mai tare mașină românească de tuns iarba

Am adus în curtea #casabuhnici o mașină “pe benzină”. Da. Dar doar pentru tuns iarba. Am vrut să testez una de la Ruris pentru că sunt fabricate în România și m-au făcut curios.

Am studiat mult mașinile de tuns iarba electrice dar la mine în curte este o situație. Curtea este prea mare pentru autonomiile pe care le oferă cele electrice. Sau puterea este prea mică. Pentru mașinile electice tunsul durează o veșnicie și ai nevoie de multe baterii, care fac aparatul electric nerentabil. Poți să încerci și cu una cu cablu, dar cablul în sine devine o problemă atunci când se încurcă sau dacă îl tai din greșeală. În cazul acesta, o mașină cu motor cu ardere internă, cu benzină, îți poate veni în ajutor. Este puternică, nu are cablu sau baterii uriașe.

În curând va trebi să folosesc pentru gazon un nou robot de tuns, dar care trebuie să găsească iarba tăiată, ca să o poata întreține. Voi testa curând unul tot de la Ruris. Rămâneți pe recepție!

Mașina pe care am testat-o este un Ruris RX 441s, cea mai performantă a acestui fabricant, costă sub 1900 de lei. Are 200 de cm cubi în 4 timpi, 5,7 cai putere, cafe mulcire, are un sac mare de 60 de litri și aprindere electrică cu baterie.

4 Comentarii

Emil 07/05/2020 la 11:05 Reply

George, urmăresc postările tale si mi-au plăcut pentru ca erau făcute realist, corect si documentate, dar de aceasta data ai preluat informațiile mincinoase date de asa zisul producător roman. Sa îți spun care sunt minciunile? Nu calitatea sau caracteristicile mașini, ci prezentarea Rurisului, ca fiind producător roman de mașini de gazon si mai ales faptul ca fără sa realizezi prezinți masina ca având un motor japonez….hai sa fim serioși ca tu faci prezentări de produse de ani de zile, nu spune ca tu nu îți dai seama ca masina asta este făcută in China cu componente chinezești, un motor de puterea asta in Japonia este 120-140 euro doar el.
Revenind la prezentarea făcută de tine, ea este in regula doar ca nu mai este făcută de George clientul care prezintă un produs din punctul lui de vedere, ci pare mai mult făcut de George vânzătorul de Ruris.
Mai mult de atât te rog încearcă sa nu intri in sfera celor care promovează mincinos produse fabricate in România pentru ca sunt clienții care cumpara din acest motiv, este total greșit.
Eu consider benefic, dacă tot ai o relație cu Ruris sa îți pună la dispoziție si o informare legată de documentația produsului, un buletin de încercare icpe sau cine a atestat acest produs sau cine este producătorul motorului din Japonia, sau o declarație de conformitate reala nu cea pe propria răspundere.
Nu mi-o lua in nume de rău, nu este vina ta ca ai crezut ce a spus importatorul Ruris despre aceasta masina, si nu spun ca este una rea, dar ca sa spui despre o masina 100% China ca este fabricata in România este penibil.

    George Buhnici 27/06/2021 la 22:56 Reply

    Uite, eu chiar folosesc mașina și merge bine. Sunt de acord că nu este făcută în România ci asamblată doar, dar nu cred că aș vrea să știu că facem așa ceva cap-coadă aici, în România, pentru că nu e business să faci totul într-o piață atât de mică.

Manolache George 23/05/2020 la 14:15 Reply

Salut George,
Mulțumesc mult pentru toate informațiile pe care ni le dai pentru gazon.
Pe când un review ka robotul de tuns Ruris?
Il aștept cu mare interes.
Îmi poți spune despre ce model este vorba?
Cu respect,
George Manolache
0765444851

Brînzas daniel 24/11/2020 la 00:20 Reply

După ce sait se poate comanda masina de tus gazon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.