VIDEO – Mansardă de lux în centrul Capitalei. RE/MAX Optimus

Am văzut, ca un privilegiu, o mansardă splendidă din centrul Bucureștilor, pe care mi-a arătat-o Mădălina Manoilă, de la RE/MAX Optimus.x

Este pe strada Toamnei, într-o vilă recent renovată, la etajul al doilea, cu scară privată, are 3 dormitoare, 23o de metri pătrați plus un spațiu mare de depozitare la demisol. Am crezut că sunt în filmul “Enigma Otiliei”.

Mădălina a vrut să îmi sară în ajutor și mi-a făcut, împreună cu proprietara, un text de promovare. Îl las mai jos integral.

O casă ca o poveste, în cartierul miraculos rămas verde și liniștit în miezul Bucureștiului, cu străzi pe care mai poți vedea umbra scriitorilor interbelici, la câțiva pași de Piața Romană și Bulevardul Magheru, o mansardă ce ocupă întreaga suprafață a ultimului nivel al unei vile ușor retrasă de la stradă, ascunsă cochet de coroana teiului și a cireșilor amari.
Suprafețe generoase, living cu dining de aproape 100 metri pătrați, trei dormitoare, zone de depozitare, spălătorie, uscătorie, dulapuri-dressing încăpătoare și versatile, o bucătărie spațioasă, complet echipată, în care poți să dai frâu liber tuturor fanteziilor culinare.
Grijă pentru detalii și finisaje, materiale calde, mult lemn prețios, parchet de stejar auriu, bârne solide, înnobilate de vreme, șemineu, acces separat din curte pe o casă a scării care e parte din proprietate, demisol larg, renovat recent, cum de altfel sunt și fațadele și acoperișul.
Proprietarul a ales să păstreze pe exterior tâmplăria originală, montând în ambrazura adâncă a ferestrelor geamuri termopan cu izolare termică și fonică.
Un spațiu verde, semănat cu gazon și  mărginit de crini, liliac și viță de vie, separă vila de cotidian.
O străduță calmă, cumva neverosimilă în centrul urbei, și liniște, multă liniște.
Un loc în care, după ce închizi ușa de la intrare, poți să-ți trăiești viața deopotrivă modern și atemporal.

O poți contacta pe Mădălina pentru o vizionare sau pentru orice altă problemă imobiliară la:

https://www.remax.ro/agentii/agentii-imobiliare-bucuresti/re-max-optimus/agenti-imobiliari/madalina-manoila-1

www.madalinamanoila.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.