Video – Magazie practică și discretă la #CavaleriaHub

S-au adunat, la #CavaleriaHub, încă din timpul renovării, multe materiele de construcții, multe lucruri aduse de la vechiul studio, au apărut unelte de grădină, spălător cu presiune, rolă cu furtun, sau mașină de tuns iarba. Dar clădirea hub-ului nu are vreo încăpere pe care să o folosim ca spațiu de depozitare. Ce e drept, le-am păstrat pe toate, până acum, în seră, dar trebuia să o operaționalizăm și pe aceasta. Cred că va fi cel mai atrăgător loc din hub.

Așa că am hotărât să facem o magazie în care să încapă toate lucrurile de care nu avem nevoie în casă. Am făcut un plan cu ce am avea nevoie și am contactat mai multe firme care să ne facă oferte. Răspunsurile lor au fost ori prea scumpe, ori au venit foarte anevoios, ori avea soluții care nu ne conveneau. Așa că ne-am gândit că ne va fi mai simplu să cumpărăm un container pe care să îl așezăm acolo unde avem nevoie. Dar nici această variantă nu a dat rezultate bune. Din nou am avut răspunsuri prea târzii, prea scumpe, sau cu termene de livrare foarte îndepărtate.

În cele din urmă l-am întrebat pe Sergiu Șerban, de la #migalos.ro, ce soluție are. El ne-a promis că o face după nevoile noastre și ne-a trimis un buget și un program foarte bun. Așa că i-am dat “verde” și împreună cu echipa lui, s-au apucat de treabă.

Acum avem o magazie destul de încăpătoare, în care au încăput destul de bine toate chestiile și să știi că este bine construită. În plus, arată foarte bine.

Vezi în video peste ce probleme a trebuit să trecem ca să avem o magazie ca la carte.

1 Comentarii

Florin 22/10/2020 la 23:50 Reply

Bună, am urmărit cu interes construcția magazie. Puteți sa îmi spuneți cât au costat materialele și manopera. Vreau sa închid un balcon într-un mod asemănător și nu am idee cât ar costa.
Mulțumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.