Video – K7 Full Control. Cel mai bun aparat de spălat cu presiune de la KÄRCHER pentru acasă.

K7 Premium Full Control+ de la Kärcher este cel mai avansat aparat de spălat cu presiune de uz casnic. Mai sus decât el mai sunt aparatele din gama profesională, de culoare gri. Pentru mine este cel mai potrivit pentru că nu este doar despre spălat mașina ci și despre alei, fațadă și fotovoltaice. Lancea cu care vine K7 are multe moduri de lucru potrivite pentru ce ai de facut. Se reglează și forma jetului dar puterea. Un lucru la care trebuie să fii foarte atent, este depozitarea aparatului în timpul iernii. Dacă rămâne apă în pompă, poate să înghețe și să distrugă mecanismele. Pistolul se sincronizează cu aparatul prin Wi-Fi așa că nu trebuie să mai ai grijă de încă un fir. Dacă vrei să îl folosești pentru mai mult timp, este bine sa pui un filtru suplimentar la admisia de apă. Astfel, impuritățile nu vor ajunge să blocheze pompa.

În pachet a venit și un lichid de spălare fabricat de Kärcher, pe care îl consider excelent. Este o spumă activă pe care o folosesc și la spălarea mașinii, dar și la curățarea petelor de grăsime sau prea rezistente.

Accesoriile pe care le-am testat sunt de-a dreptul formidabile. Prelungitorul pentru spălat, de tip prăjină telescopică, imi rezolvă o bună parte a problemei de spălat fațada sau chiar fotovoltaicele. Alt accesoriu important este peria cu microfibră pentru spălarea mașinii.

Dar vezi în video ccum am testat aparatul K7 Premium Full Control+ de la Kärcher.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.