Video – Întreabă orice despre șapă și încălzirea în pardoseală la #CasaTifui

După ce am publicat acel video despre cum a turnat Ovidiu Țifui șapa peste încălzirea în pardoseală, am primit multe întrebări din partea comunității #casebune. Multe întrebări, care ne-au arătat încă o dată că este interes pentru aceste subiecte, dar mai ales că oamenii vor de la Casebune.ro soluții moderne de îmbunătățire a caselor în care locuiesc.
Așa că am adunat întrebările relevante din toate platformele și am organizat cu Ovidiu o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Acum venim cu câteva dintre răspunsurile lui Ovidiu, dar vă sfătuiesc să vedeți toate amănuntele sesiunii ca să înțelegeți tot raționamentul.

Pasul des de dispunere al conductei în pardoseală are ca motiv temperatura scăzută a agentului termic din instalație, așa că podeaua lui Ovidiu se va încălzi mai rapid și mai uniform.

Nu a armat șapa pentru că nu recomandă așa ceva.

Grosimea șapei este de 3 până la 5 cm, ca să îl ajute să egalizeze unele zone din casă.

Mai bine vezi toate amănuntele în video de mai jos:

5 Comentarii

Bogdan costisor 20/01/2021 la 13:49 Reply

As dori sa stiu daca se poate monta incalzare in pardoseala peste sapa deja existenta daca da ma intereseaza un pret pentru partierul casei undeva la 90m patrati

Daniel C 28/04/2022 la 07:17 Reply

Buna ziua, daca fundatia nu are izolatie sub placa, se poate compensa punand o izolatie mai groasa sub sapa (sub sistemul de incalzire prin pardoseala)? Daca, da, ce fel de izolatie si care este grosimea maxima? Daca izolatia este mai groasa (sub sapa), creste riscul de aparitie a mucegailului?

Daniela Zaremba 06/01/2023 la 17:51 Reply

Buna ziua,
Vreau sa stiu daca efectuati renoveri de la A-Z.?
Vreau sa renovez un Apartment in bacau si sa montez incalzire in pardoseala cu System uscat .
Vreau sa stiu daca efectuati lucrari si pt persoane private?
Ma bucur sa imi oferiti un raspuns.

Cu stima Daniela Zaremba

Danut Ciulpa 15/02/2023 la 23:00 Reply

Salut. Te rog ajuta-ma cu un sfat. Am o casa construita de 15 ani P+E+M. Este izolata la exterior cu polistiren expandat de 10cm. Sunt intr-o reamenajare generala si vreu sa te intreb daca este bine sa izolez si la interior peretii exterior cu vata minerala de 10+rigips pe structura metalica? Mentionez ca am schimbat si tamplaria cu una de calitate si sper sa nu am pierderi de caldura. Am incalzire in pardoseala pe ambele etaje. Nu as vrea sa fac mai mult rau decat bine cu aceasta izolatie la interior. (Sa apara mucegai). Multumesc

Ionut 22/02/2023 la 21:20 Reply

câteva detalii despre pompa de caldura de la CASA TIFUI……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.