Video – IMOBILIARE ÎN PANDEMIE. CUM FACI VIZIONĂRILE ÎN CRIZĂ

A venit pandemia și trebuie să fim atenți. Viața se schimbă în această perioadă și trebuie să ne schimbăm și noi. Mădălina Manoilă de la Optimus imobiliare ne-a propus să facem o vizionare de la distanță. Asta ca să respectăm regulile carantinei și să nu expunem pe nimeni. De dragul imaginilor bune, l-am rugat pe Laurențiu sa mergă totuși și să o filmeze cu o cameră cumsecade pe Mădălina. A ieșit bine, dar data viitoare Laurențiu nu va mai filma. Va fi doar camera Mădălinei de aici înainte.

Proprietatea pe care o are Optimus în portofoliu este mai degrabă cochetă, în apropiere de Gara de Nord, pe o stradă liniștită. Are o curte de  50 de metri pătrați, cu 100 metri pătrați de suprafață utilă construită. Are două niveluri, un demisol destul de înalt și un parter înălțat, bine împărțite. Podul, spune Mădălina, este mare și poate fi mansardat. La demisol sunt câteva urme de apă care, teoretic, pot fi rezolvate ușor. Proprietatea este promovată cu prețul de 129000 de Euro.

Ce apreciez mult la Mădălina de la Optimus este faptul că a arătat casa așa cum este, fără să încerce să ascundă vreun defect.

Vezi filmarea de criză a unei proprietăți interesante!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.