Video – CUM IZOLEZI ACOPERIȘUL TERASĂ

Este una dintre cele mai importante soluții de termoizolare de la Rockwool pentru acoperișuri de tip terasă. Emilian Grigore, “Omul cu vata” de la Rockwool mi-a arătat cum sunt izolate acoperișurile marilor magazine.

Noi am avut privilegiul să fim primiți de Kaufland, în șantierul lor pentru viitorul magazin din zona Pallady, București. Am văzut acolo una dintre primele livrări de vată bazaltică de la fabrica din România, de la Ariceștii Rahtivani. Acoperișurile tip terasă, mai ales cele din tablă ondulată, trebuie acoperite termic, ignifug și fonic. Este cea mai rapidă și cea mai eficientă soluție de acoperire a acoperișurilor de tip terasa. Este eficientă împotriva căldurii, a incendiilor dar și a sunetelor de ploaie.

Vata de la Rockwool vine în două densități, una cu densitate inferioară la intrados și cu densitate mai mare către exterior. Vata aceasta poate fi aplicată în aceleași condiții de efiență și pe blocuri mai vechi. În plus, cel mai mare avantaj este faptul că pe această vată bazaltică se poate călca fără probleme. Vata suportă o șapă, dar chiar și o gradină pe acoperiș.

1 Comentarii

Mihaela Fratila 08/01/2020 la 17:16 Reply

Urmarim de multa vreme casebune.ro. Locuim in judetul Sibiu si avem o casa ridicata la rosu. Am vrut sa cumparam vata bazaltica cu grosimea de 15 cm pentru a o pune intre capriori la tavan si acoperis si nici un furnizor nu a vrut sa comande oentru noi. Au zis ca ei au doar de 10 cm si 5 cm. Ce ne sfatuiti dumneavostra ca sa nu muncim de 2 ori. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*