Video – Cum fixezi sigur și ușor instalațiile. Cu Ovidiu Țifui

Am avut o problemă la instalarea pisoarului de la #CavaleriaHub poe care a trebuit să o rezolve Ovidiu Țifui, cel mai bun inginer de instalații pe care îl cunoaștem. Am întărit structura de gips-carton în locul prinderii de perete dar am avut probleme la sifon. Pisoarul trebuia așezat astfel încât să se potrivească perfect cu sifonul. Salvarea a venit de la banda Leifeld.

Când m-a chemat să filmăm, nu aveam la îndemână în șantier decât telefonul. Așa că l-am pus pe trepied și am dat drumul la filmare. Se văd din când în când limitările unei camere de telefon și se aude zgomotul din șantier. Pentru prindere Ovidiu a folosit o bandă galvanizată Leifeld de 3mm grosime. Profilul este foarte ușor de adaptat în situații dificile, acolo unde locurile sunt prea strâmte sau greu accesibile.

Banda Leifeld poate fi ușur modelată cu un clește special, care are mânere care se adaptează fălcilor în funcție de îndoitura pe care vrei să o faci. În câteva mișcări Ovidiu a făcut un profil pentru sifonul de pisoar și l-a fixat în perete, în spatele peretelui de gips-carton.

Banda Leifeld ne-a scos la lumină. Dar cu supravegherea lui Ovidiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.