Video – Cum au redevenit interesante blocurile comuniste?

Orice apartament în zona Dorobanți este atrăgător, dar unul într-un bloc construit în perioada comunistă mi-a stârnit curiozitatea. Așa că am mers imediat să mă întâlnesc cu Mădălina Manoilă de la RE/MAX Optimus ca să îmi arate unul pe care l-au listat la vânzare pentru 184000 de Euro. Mi s-a părut un preț mare pentru un apartament atât de vechi, dar am fost să văd ce promite pentru acel preț. 

Este situat în zona exclusivistă a cartierului Dorobanți, pe una dintre străzile liniștite și pline de verdeață perpendiculare pe Radu Beller. Apartamentul de 4 camere are suprafața utilă de 83 mp, este decomandat și bine compartimentat, cu holuri generoase și spații de depozitare, 2 băi și bucătărie închisă. Blocul în care este situat apartamentul a fost construit în 1983 și a fost reabilitat de curând. Are parchet masiv, marmură și tapet de fibră de sticlă, climatizare și jacuzzi, fiind în prezent într-o stare foarte bună, care permite atât utilizarea ca locuință, cât și ca spațiu de birouri sau de afacere de tip salon.

În imediata apropriere a apartamentului se găsesc numeroase magazine, restaurante, școli și grădinițe de top, săli de sport și piscine, precum și numeroase zone verzi si parcuri: parcul Floreasca, Herăstrău, Bordei, lacul Floreasca și noua zonă de promenadă care porneste din B-dul Mircea Eliade.

În perioada următoare, zona din imediata apropiere a apartamentului va cunoaște o dezvoltarea suplimentară prin inaugurarea proiectului mixt premium, One Mircea Eliade și amenajarea marketului concept Auchan. 

Apartamentul este listat de RE/MAX Optimus la prețul de 184000 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.