Video – Cum arată o casă de 320 000 Euro

Găsești pe site-ul RE/MAX Optimus această casă/vilă de vânzare în Otopeni, zona Odăi. Este o casă construită în 2008 de către o familie, care a locuit în ea în tot acest timp. Asta înseamnă că au fost folosite cele mai moderne materiale de la vremea respectivă. Are o curte de 650 de metri pătrați, pe care amprenta casei este de 150. Asta te lasă cu 500 de metri pătrați de curte. Deși am vizitat-o în luna Ianuarie, curtea arăta un potențial interesant pentru când va reveni verdeață. Are minimum 2 locuri de parcare în curte, iar în garajul încălzit, cu acces din casă, încap 2 mașini. Cea mai interesantă este terasa încăpătoare pe care poți face petreceri interesante după ce vor fi ridicate restricțiile.

Casa cu 5 camere are încălzire în pardoseală, apă filtrată bine din propriul puț, țiglă de beton din acele timpuri, iar strada este iluminată și asfaltată. Canalizarea și rețeaua de apă vor fi probabil accesibile în anul acesta. La parter este un living generos, o bucătărie mare, o cameră tehnică și baie. La etaj sunt 3 dormitoare, un birou, un dressing, o baie și numeroase spații de depozitare. Cine va cumpăra, va avea la pachet și o parte din mobilă dar și toate electrocasnicele.

Mădălina Manoilă insistă pe faptul că proprietatea are acces imediat către DN1 și Șoseaua Odai, statia de transport în comun este la 600 m și sunt multe grădinițe și scoli in apropiere. Orașul Otopeni este una dintre zonele preferate de locuit din proximitatea Bucureștiului , care are acces direct către oraș, zona montană și aeroport, cartierele sunt noi construite, aerul mai puțin poluat și zonele cu păduri și lacuri din apropiere, precum și numeroasele proiecte de dezvoltare prevăzute pentru perioada următoare.

Vezi în video toate amănuntele proprietății!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.