Video – Chirii chibzuite în vremuri neclare #RE/MAX Optimus

Am fost de mai multe ori la sediul colegilor de la RE/MAX Optimus, în frumosul apartament de la etajul I din strada Sofia 13. Dar în ultima vreme, deși echipa de agenți imobiliari crescuse de la 2 la 16, venea din ce în ce mai puțină lume la birou. Urgența medicală din ultimele 9 luni făcuse din ce în ce mai mulți agenți să lucreze de acasă. Vremurile care vin pot aduce un vaccin eficient, lumea va scăpa de frică, dar unele lucruri din această perioadă vor rămâne.

Așa că Mădălina și Cristina s-au hotărât să înceapă să reducă cheltuielile încă de acum. Prima cheltuială pe care au pus ochii, a fost, evident chiria și factura de utilități. Au pornit imediat la căutat un spațiu de nou sediu, care să fie reprezentativ, să coste mai puțin dar să fie la fel de central. În numai 2 săptămâni au identificat un loc, au încheiat contract, și au început să strângă în cutii, totul de la vechiul sediu.

Apoi, într-o luni, a venit firma de mutări, și pe la prânz, erau deja la etajul 2 toate cutiile și mobilele, descărcate din 2 camioane măricele.

Vezi în video cum și de ce au hotărât să se mute colegii de la RE/MAX Optimus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.