Video – Chirie în locație de lux

Am avut în sfârșit, ocazia să vizitez clădirea pe care am văzut-o cum se ridică de pe vremea în care aveam studioul Cavaleria în strada Tăbliței. Cristina Ailioaei de la RE/MAX Optimus m-a chemat să văd un apartament de închiriat în complexul ONE Herăstrău. Proprietatea este interesantă și pentru că vine mănușă celor care vor să se mute într-un loc mai bun, cu spațiu pentru Work From Home, dar să aibă la îndemână toate facilitățile orașului. În același timp, se simte pe piață lipsa clienților tip studenți sau expați care ar fi închiriat imediat acest apartament.

Este la etajul al 2-lea, așa că nu va fi bai dacă pică electricitatea sau se strică liftul. Stația de metrou Aurel Vlaicu este la 2 minute, parcul Herăstrău la 2 minute, Promenada Mall este la vreo 5 minute, așa că te poți descurca foarte bine. În plus, sunt multe magazine și cafenele chiar la parter.

Apartamentul are 2 băi, 2 dormitoare, o bucătărie deschisă foarte reușită, mobilă făcută la comandă, dar este un alt mare avantaj. De când a fost terminat, nu a locuit nimeni. Abia acum este scos pe piață pentru închiriere, pentru că acum a sosit mobila din Germania.

Pentru proprietăți discutați cu Cristina Ailioaei: https://www.remax.ro/agentii/agentii-imobiliare-bucuresti/re-max-optimus/agenti-imobiliari/cristina-ailioaei-1

Vezi în video toate detaliile apartamentului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.