Video – Printre cele mai eficiente pompe de căldură

Pompele de căldură fabricate de Ovidiu Țifui la Cluj sunt, de anul acesta, certificate din punct de vedere al eficienței energetice la nivelul A+++. Certificarea vine de la Institutul Internațional agreat de Asociația Europeană a Producătorilor de Pompe de Căldură, care aplică un normativ european de clasificare. Eficiența energetică a aparatelor este clasificată de la A la G, A fiind cea mai eficientă energetic, iar G, cea mai puțin eficientă. În timp, tehnologia a avansat și aparatele se încadrau mai sus de nivelul A, așa că au fost introduse treptele A+, A++ și A+++. A+++ este cea mai eficientă treaptă.

Pompele de căldură Țifui au primit acestă certificare în condițiile în care folosesc tehnologie ON / OFF. În momentul în care vor trece la tehnologia “Inverter” vor fi și mai economice și mai eficiente energetic.

O altă noutate este faptul că mica fabrică de pompe de căldură de la Cluj are acum în funcțiune un banc de testare cu cele mai noi tehnologii. În felul acesta, fiecare pompă de căldură care iese pe poartă este testată și verificată. Senzorii și aparatele bancului măsoară foarte precis parametrii circuitului frigorific, dar și partea de frig și de încălzire.

Pe Ovidiu îl puteți găsi astfel:
Telefon: 0723384886
Site: tifui.ro; pompedecaldura.eu
Facebook: https://www.facebook.com/pompedecaldura.eu
Instagram: https://www.instagram.com/pompedecaldura.eu

1 Comentarii

Florinel Stoica 17/08/2020 la 22:35 Reply

Va salut, Florin e numele meu. Interesant tot ce a-ti postat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.