Video – CEL MAI MARE ȘANTIER DIN BUCUREȘTI

Am vizitat cel mai mare șantier din București de pe Calea Floresca. Ceea ce te surprinde imediat la acest ansamblu este înălțimea turnurilor dar mai ales cupola care ține loc de acoperiș. Este mare, aurie, dar are și o funcție ecologică. Vor fi instalate panouri fotovoltaice care să producă electricitate pentru ansamblul rezidențial si de business. Proiectul este o zonă multifuncțională care cuprinde trei elemente majore. Rezidențal, birouri și comercial. Piesa de rezistență a complexului este vechea fabrică FORD din București, care va fi restaurată și transformată într-un centru comercial dar care va mai păstra câte ceva din farmecul vechii industrii de automobile.

Turnul ONE va fi o clădire de birouri de clasa A, iar proiectul Mircea Eliade va include 3 turnuri cu 247 de locuințe de design. Întregul proiect are suprafața de 2,8 hectare, dar spațiul verde va ocupa 30 %.

 

Beatrice și Bogdan mi-au explicat toate amănuntele proiectului, de la concept și până la execuție. Trebuie să vezi video de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.