Video – Ce hală e mai potrivită?

Am vizitat cu Cristina Ailioaei de la Re/Max Optimus un complex de hale care va fi dat în folosință curând. Are cel puțin două avantaje mari. Deși este în zona Cățelu din București, aparține administrativ de comuna Cernica, deci impozitele sunt mai mici. Al doilea avantaj este accesul aproape nelimitat la căi de comunicație. Este fix lângă centură aproape de A2, va avea acces dublu, din două drumuri paralele, dar și lângă calea ferată de centură.

Când am vizitat locul, hala 1 era în cel mai avansat stadiu și muncitorii lucrau la celelalte, destul de susținut. În total vor fi 5 hale cu suprafețe de 1300 sau 650 de metri pătrați pentru vânzare dar și pentru închiriere. Prima hală va fi gata peste o lună, va avea un teren de 3800 metri pătrați pentru că tot pe acolo va fi nevoie și de acces pentru ceilalți vecini.

Pardoseala halelor va fi din beton elicopterizat, cu panou anti foc în funcție de compartimentare, dar și cu spații de birouri. Halele vor putea fi amenajate după cum va cere fiecare viitor proprietar.

Dacă ești interesat de amănunte sau chiar de o vizită, caut-o pe Cristina Ailioaei:  T: +40749217247,  E: cristina.ailioaei@remax.ro. 

Vezi în video cum va arăta noul complex de hale de la Cernica, de lângă Gara Cățelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.