Video – Ce aspiratoare folosim la #casabuhnici și la #cavaleriahub

Sistemele de aspirare centalizată de la deretica.ro sunt extrem de practice, dar te și scapă de alergeni, iar timpul pentru curățenie este cu 38% mai scurt. Dacă ai o pensiune sau un hotel, curățenia este cu 38% mai eficientă, au calculat specialiștii. Pentru #casabuhnici, deretica.ro a recomandat aspiratorul Cana-Vac, de producție canadiană, iar pentru #CavaleriaHub au recomandat instalarea unui aparat Disan.

Deretica.ro este specializat în sisteme centrale de aspirare și sunt reprezentanții exclusivi în România pentru:

Disan® – lider mondial în producția de sisteme centrale de aspirare pentru domeniul comercial. Echipa Disan® este specializată în sisteme centrale de aspirare utilizate în mediul comercial și industrial, dar și rezidential (soluții special create pentru apartamente). Cu peste 380.000 de sisteme instalate în peste 80 de țări, în cei peste 35 de ani de activitate.

Mai multe detalii referitoare la sistemul central de aspirare Disan® se regăsesc pe site-ul disan.ro.

Cana-Vac® – cel mai mare producător de sisteme centrale de aspirare din Canada, cu un spațiu de producție cu o suprafață totală de peste 3 hectare. Începând din 1970, Cana-Vac s-a concentrat pe îmbunătățirea continuă a performanțelor sistemelor sale.

Mai multe detalii referitoare la sistemul central de aspirare Cana-Vac® se regăsesc pe site-ul – canavac.ro.

Enke® – companie orientate către soluții inovative – portofoliul include atât sisteme centrale de aspirare cât și aspiratoare profesionale mobile. De la uz casnic la uz profesional, Enke Air Technologies oferă soluții de calitate superioară, pentru a satisface toate nevoile în materie de curățenie, de la suprafețe mari până la activități de producție – enke.ro.

StarVac® – specialiști în sisteme centrale de aspirare pentru uz industrial. Automatizarea și întreținerea sunt proiectate cu soluții Plug & Play, integrate cu noile standarde Industry 4.0 – starvac.ro

Vezi mai jos, în video, cum aspirăm praful la #casabuhnici și la #CavaleriaHub!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.