Video – Cât costă un apartament cu grădină în Pipera?

Cristina Ailioaei de la Optimus Imobiliare mi-a arătat o proprietate rară: apartament cu grădină privată. Ce primești dacă dai 205 mii euro? Un apartament de 102 mp, la parter, în complexul privat Rovere din Pipera, grădină proprie de 47 de mp, și o boxă la subsol pentru depozitare. Este bine împărțit și bine construit. În același timp, cei care s-ar muta acolo ar avea acces la piscina privată a complexului.

Grădina acestui apartament face diferența mai ales în timpuri de izolare, așa cum este acum. Una este să ieși în balconul apartamentului, și alta este să ieși în GRĂDINA apartamentului. Practic este o casă cu costuri de apartament.

Apartamentul are un living de tip open space, adică tot acolo poate fi așezată și bucătăria. Are un mic vestibul la intrare, două băi destul de reușite, dintre care una are fereastră. Fiecare cameră are ușă spre exterior, către grădină. Are încălzire cu calorifere legate la centrala blocului, pardoseala este din parchet laminat.

Dacă vrei și mai multe amănunte, caut-o pe Cristina pentru o vizionare. O să-ți placă!

e-mail: Cristina.ailioaei@remax.ro. Telefon: +40 749 217 247.

Site: https://www.remax.ro/agentii/agentii-imobiliare-bucuresti/re-max-optimus/agenti-imobiliari/cristina-ailioaei-1

1 Comentarii

Stefania 13/05/2020 la 02:19 Reply

Va vand un pont, puneti niste perdele in geam, albe, simple. Nici nu stiti cat de mult schimba chiar si un apartament gol.
https://www.instagram.com/yourdesignshowroom/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.