Video – CÂND UN ARTIST VREA CASĂ CU STUDIO AUDIO

Din nou Ovidiu Țifui ne-a făcut un tur privat într-o casă excepțională echipată cu tehnologia lui. Este casa unui artist compozitor, al cărui nume nu vi-l putem încă divulga. A fost prima oară când am văzut în funcțiune o pompă de căldură marca “Ovidiu Țifui” sau “pompedecaldura.eu”. Și trebuie să știți că este silențioasă.

Când va fi gata, casa va fi eficientă energetic, cu încălzire în pardoseală, răcire în tavan, ventilație cu recuperare de căldură, panouri solare termice, pompa de caldura sol apă. Pompa de căldură de 17 kW este legată la 3 foraje cu adâncimea de 100 de metri, cu sonde simple “U” care să facă față consumului casei cu suprafața de aproximativ 200 de metri pătrați.

În camera tehnică am găsit încă o lucrare foarte frumoasă, marca Ovidiu Țifui, cu țevile aranjate perfect și cu toate aparatele montate precis. În afară de camera tehnică am mai găsit o alta cel puțin la fel de interesantă: studioul de înregistrări. Are dimensiuni generoase și are un păienjeniș de cabluri extrem de complex și de sofisticat. Va fi multă muncă de tratament fonic, pentru că un studio audio este un spațiu foarte pretențios și care are nevoie de lucrari speciale, astfel încât muzica să fie înregistrată și să sune perfect.

Vedeți aici filmarea într-o proprietate excepțională:

1 Comentarii

Robert Neicu 10/11/2020 la 07:40 Reply

Salut.Cum s-a realizat captarea de aer cald pentru pompa de caldura aer apa din tubulatura de iesire a aerului viciat?
Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.