VIDEO – Cadastrul e important

Mădălina Manoilă de la RE/MAX Optimus Imobiliare s-a trezit într-o situație neobișnuită. Niște clienți ai ei au cumpărat terenuri în anul 2007 și de atunci nici măcar nu le-au vizitat. Au trecut anii, configurația zonei s-a schimbat, au mai apărut construcții, a dispărut un drum dar a apărut altul, așa că Mădălina a trebuit să apeleze la un expert topograf cu care să verifice în teren validitatea datelor din acte.

Terenurile sunt în câmp, la marginea satului Crevedia. În actele din 2007, accesul era pe un drum care acum nu mai există. În schimb, lângă canalul de irigații din vecinătate a apărut altul, pietruit, care a folosit probabil la transportul panourilor din ferma de fotovoltaice. Din 2007 și până astăzi s-a modernizat și baza de date de cadastru, iar terenurile nu apăreau. Cu ocazia asta, Mădălina va aduce la zi toate datele. În plus, va trebui să verifice dacă a fost făcută vreo reparcelare și să încadreze corect terenurile.

Oricum, prezența lângă asfalt a câtorva vecini, lucrările din apropiere și drumul cât de cât pietruit, au crescut deja valoarea terenurilor.

Pentru o expertiză poți lua legătura cu Mădălina Manoilă la 0722642891, 0213232045.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.