Video – Aspirator Karcher fără fir pentru casă și mașină.

Procesul de curățare cu aspiratorul de praf este uneori și complex și anevoios. Mai ales dacă este vorba de un mic accident casnic de tip “am vărsat făina / cerealele / firimiturile”. Pentru o treabă de 2 minute trebuie să scoți aspiratorul cu cablu din locul în care îl ții, să îi găsești și să îi montezi furtunul și accesoriile, sa derulezi cablul, să îl bagi în priză și abia apoi să aspiri. După ce ai curățat, trebuie să reiei tot procesul înapoi ca să strângi și să îl pui la loc. De aceea, uneori preferi mătura.

Dar am primit în teste, de la Karcher, un aspirator mai mic și cu baterie. Are multe avantaje dacă vrei să faci curățenie rapid. Desigur, pentru curățenia temeinică, este încă nevoie de un aspirator mai serios. Iar Karcher are multe oferte în Karcher Centers.

Are un motor de mare putere, fără perii și are o duză mare, cu perie acționată de motor. Timpul de funcționare este de maximum 60 de minute în modul Eco. Este ușor și poate fi folosit oriunde și este incredibil de versatil. Motorul său de mare putere fără perii, sistemul de curățare multiciclon cu filtru HEPA 12 pentru o putere de aspirare constantă de 15.000 Pa, și duza mare de podea acționată de motor asigură rezultate extraordinare de curățare – autonomie până la 60 de minute în modul Eco – mai mult decât suficient pentru a curăța orice gospodărie. După utilizare se reîncarcă în stația de depozitare independentă. Stația este inclusă în pachetul de livrare și nu trebuie prinsă în perete. Duza de podea se poate roti 180° pentru manevrarea ușoară în jurul mobilierului.

Mai vine cu un dispozitiv 2 în 1 pentru curățarea tuturor tipurilor de podele și mobilier, precum și în mașini. Are o gamă completă de accesorii standard și speciale pentru toate nevoile de curățenie din case.

Vezi în video review-ul făcut de noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.