Video – Aspirator dichisit la #casatifui

Unul dintre elementele la care Ovidiu Țifui a trebuit să fie foarte atent, a fost tubulatura aspiratorului centralizat furnizat de Deretica.ro. La el este altfel decât la #CavaleriaHub și la #CasaBuhnici. Furtunul este depozitat în interiorul tubulaturii. Când trebuie să îl folosească, furtunul se trage și cei 12 metri ajung în orice colț al casei. Detaliul important este montajul tubulaturii în care trebuie depozitați cei 12 metri de furtun. Tubulatura nu trebuie să aibă coturi prea complicare sau prea abrupte pentru că furtunul s-ar putea bloca. Așa că Ovidiu a trebuit să calculeze traseul prin pod cu multă atenție, mai ales că din cauza flexibilității, furtunul ar trebui să își crească lungimea cu încă un metru.

 

 

Sistemele de aspirare centalizată de la deretica.ro sunt extrem de practice, dar te și scapă de alergeni, pentru că rețin cele mai mici particule (praf, alergeni, virusuri, bacterii, polen, etc.). Simptomele alergiilor sunt reduse cu până la 61%  a arătat un studiu clinic de la Universitatea California din Davis, Statele Unite. Sistemul central de aspirare este singurul sistem ce poate elimina complet toate particulele de micro-praf în timpul aspirării, cel mai mare beneficiu fiind sănătatea.

Un alt avantaj important este că timpul pentru curățenie este cu 38% mai scurt. Dacă ai o pensiune sau un hotel, curățenia este cu 38% mai eficientă, au calculat specialiștii.

Aparatul montat la #casatifui este un ENKE NENCE07, cu puterea maximă de 1900 W, putere de aspirare 3700 mmH2O, cu debit de aer de 195 metri cubi pe oră și capacitatea recipientulșui de colectare este de 28 de litri.

Vezi în video cum a montat Ovidiu tubulatura de aspirare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.