Video – Apartament în bloc cochet lângă Patriarhie.

Imediat ce a listat o nouă proprietate exclusivă, Cristina Ailioaei de la RE/MAX Optimus m-a chemat să mi-o arate. Este în apropiere de Patriarhie, pe o stradă liniștită, într-un mic complex de tip “boutique”. Blocul a fost înălțat pe o proprietate mai degrabă atipică, cu o casă monument istoric, renovată și transformată elegant în locuință.

Apartamentul este la etajul 2, are 61 de metri pătrați, încălzire prin pardoseală, convectoare, cu priveliște către curtea interioară. Dormitorul are dimensiuni corecte, are o priveliște mai degrabă romantică asupra vecinătăților. Bucătăria este mai degrabă mică, dar cu o amenajare isteață poate fi exact așa cum o vrei. Din nou, priveliștea din living este tot asupra curții interioare și a eterogenității vecinilor, ceea ce poate da unora o senzație de intimitate și de siguranță. Cred că sunt multe proprietăți vechi sau noi în București care au genul acesta de priveliște, liniștitoare pentru cei mai mulți dintre noi.

Apartamentul are 61 de metri pătrați, adică un living, un dormitor, bucătărie modestă, baie măricică și un hol, iar proprietatea este controlată cu camere și paznic 24/7. Este la 5 minute de metroul de la Unirii, de nodul de transport de la 11 Iunie, aproape de parcurile Tineretului, Carol, dar și de zona cu fântâni de la Unirii.

Proprietatea este de vanzare cu prețul de 139.000 Euro, într-o zonă ultracentrală. Este potrivit unei familii de tineri, sau pentru o pereche care trăiește fără copii, și care vrea să aibă acces imediat în centrul istoric.

Vezi în video toată descrierea proprietății!

https://youtu.be/UKiLwZUwcMg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.