Video – CU CE PAVEZI CURTEA?

Când e gata curtea unei case? De obicei mult mai târziu decât casa. La sfârșit de șantier încă este noroi în curte și mulți își dau seama abia atunci că s-au gândit prea puțin sau deloc la cum aranjează curtea. Trebuie să iei în considerare gardul, grădina, instalațiile, dar și pavajul. Un pavaj frumos și o grădină aranjată te vor face să te simți mai bine în curtea ta. Am găsit la Agricin, în Ghimbav, câteva soluții foarte interesante de pavare cu piatră naturala.

Eleonora, directorul general al Agricin mi-a arătat multe variante de pavare pe care le-au făcut chiar în fața show-room-ului lor, ca să inspire vizitatorii. Au pus în valoare piatra în diferite finisaje și aranjamente: unul 3D, unul vălurit, altul rotund sau forme de romb. Și toate au fost făcute cu oamenii de la Agricin. De la concept, la tăiere, la finisare și instalare.

Dar traficul pe pavaj va determina ce grosime de piatră să alegi. O grosime de 2 cm este potrivită pentru un trafic ușor, pietonal, în timp ce pentru trafic auto este nevoie de o grosime mai mare, de la 10 cm în sus.

Piatra de la Agricin, cu care am pavat la mine de acasă, este neschimbată după 2 ani de la instalare. Credeam că apa, înghețul și dezghețul o vor afecta. Dar a rezistat foarte bine. Te încurajez și pe tine sa dai o fugă la Agricin și să stai de vorbă cu specialiștii lor.

Vedeți în video poveștile pe care le-am învățat și noi despre piatră.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.