Video – LONDRA DIN PIPERA

Proiectul rezidențial “Little London” din Pipera propunea, în urmă cu ceva timp, 14 vile înșiruite, cu parter și 2 etaje. Fiecare vilă este așezată pe un teren de 220-250 metri pătrați, are suprafața construită de 330 metri pătrați, iar cea utilă are 285. Este un loc liniștit, retras ușor de la strada Iancu Nicolae, casele sunt foarte luminoase, au o grădină cochetă, iar strada din mijocul celor două șiruri arată exact ca o stradă londoneză.

Când am fost să vizitez proiectul împreună cu Cristina Ailioaei de la Re/Max Optimus, fuseseră vândute deja 9 vile. Cât am filmat acolo au mai apărut clienți care au vrut să vizioneze. Semn că vilele de calitatea asta în Pipera sunt la căutare.

Interesant este faptul că fiecare casă este independentă, cu fundații separate și pereți separați. Practic, nu este nici un perete comun ca să auzi ce face vecinul. Sau să audă el ce faci tu. Casele sunt legate la toate utilitățile, apă, electrricitate trifazată, fibră optică și gaze. Centrala cu gaze asigură încalzirea în pardoseală și este controlată în fiecare încăpere cu termostat. Pardoseala este din parchet triplu stratificat, ceramică Marazzi și granit. Curtea nu este mare dar nici mică ți este delimitată de un gard care îți dă intimitate.

Prețul unei vile este de 390 000 E plus TVA.

Dacă ești interesat de amănunte sau chiar de o vizită, caut-o pe Cristina Ailioaei:  T: +40749217247,  E: cristina.ailioaei@remax.ro. 

 

1 Comentarii

Mihai 10/07/2020 la 13:58 Reply

Nu inteleg carui segment de piata se adreseaza acest ansamblu? Pipera este un cartier la periferia Bucurestiului, casele sunt insiruite si au foarte putin teren liber, cu toate astea pretul este de 460.000 Euro cu TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.