Ușa smart de la #casatifui

Montăm ușa de la intrarea în Casa Țifui. Si pentru că are câteva caracteristici interesante, ne-am pus pe filmat cu Ovidiu.
În primul rând este o ușă de 2,1m înălțime, cu o lățime de 1000 mm, iar pentru ca ea să fie montată a fost pregătit un gol de 2150 mm înălțime și o lățime de 1060 mm. Spaleții unde vine fixată ușa au fost pregătiți cu o tencuială care a fost utilizată și la ferestre, pentru o prindere cât mai bună. Ușa are ornamente din inox periat, cu o vopsea care previne zgârieturile și care este foarte rezistentă în timp, dar cel mai important, nu rămâm amprente pe ușă, datorită vopselei. Balamalele sunt ascunse în toc, ceea ce îi oferă un aspect modern.


O caracteristică foarte importantă este că va fi alimentată cu energie electrică și va fi conectată la un sistem smart home. Este foarte bine izolată termic și are trei puncte de izolare cu garnituri, pe exterior, în mijloc și unul în interior.


Ușa se poate deschide prin trei moduri. Cu ajutorul unei chei, metoda clasică, cu amprentă, dar și cu telefonul. Iar cu ajutorul accesului biometric, poți vedea cine intră și cine iese din casă.
Vizorul este și el electric și are o funcție de termoizolație, care se diferențiază de un vizor normal, pentru că astfel gradul de izolare este mai ridicat. În momentul în care îți este livrată ușa, în pachet ai și un kit pentru curățarea și întreținerea ei. Aceste uși se livrează peste tot în țară, iar pe site-ul producătorului găsiți foarte multe modele: https://www.metglass.ro/

1 Comentarii

mihai 04/10/2021 la 12:49 Reply

buna ziua! ma intereseaza pretul pt o usa smart. cu tot cu montaj. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.