Un mic orășel de vânzare

Proprietatea despre care vorbim astăzi nu este destinată familiilor, ci este mai degrabă celor care au nevoie de un spațiu generos pentru afacerea lor. De exemplu, mini orășelul este potrivit pentru o afacere în domeniul turismului, în domeniul medical, al centrelor de îngrijire pentru copii sau seniori.

A funcționat până de curând ca un centru de creștere a tinerilor fără familii, însă planurile proprietarilor s-au schimbat. Din acest motiv, în complex regăsim o serie de clădiri cu funcționalități diferite. Avem 9 căsuțe alcătuite fiecare din două dormitoare, baie, bucătărie și o zonă de sufragerie. Această compartimentare permite căsuțelor să poată fi folosite pentru a avea grijă de seniori, fiecare poate avea camera și comfortul său, fără să fie nevoit să doarmă în aceeași cameră cu o altă persoană. De asemenea, avem o sală de sport, un cabinet medical, o sală pentru evenimente și un foișor unde se organizau întâlnirile de seară ale copiilor. În afară de acestea, există și alte clădiri care pot fi amenajate în funcție de nevoile noului proprietar.

Tot acest complex se află în localitatea Ariceștii Rahtivani, aproape de Ploiești. Suprafața acestui loc este de peste opt hectare, adică aproximativ 86.000 mp. Spațiul pe care sunt construite clădirile este de 5000mp și este distribuit pe o suprafață de 32.000mp, deci rămân 5 hectare libere pe care le poți modifica în funcție de nevoile și de imaginația ta.
Prețul de listă este de 2,2 milioane de euro pentru tot ceea ce oferă acest complex, adică 15 clădiri și încă 54.000mp liberi, care vor fi la dispoziția ta, indiferent ce ai vrea să faci cu ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.