TAXA PE SOARE NU A PICAT ÎNCĂ

Noaptea, ca hoții, au pus taxa pe soare! Deși sună a banc din vremea comuniștilor, se întâmplă la noi în 2022.

Pe 29 noiembrie, guvernul aprobă o ordonanță care pregătește terenul pentru taxarea razelor soarelui. Pe scurt, dacă ai panouri fotovoltaice și îți generează singure energia pe care tot tu o consumi, s-ar putea să plătești și taxe. Nu acum și nu toată lumea, discuțiile spun că prin 2026. Politicienii aruncă responsabilitatea de pe unii pe alții pentru o bucată de lege pe care au făcut-o împreună și au trecut-o fără obiecții sau opuneri.

Ministrul Energiei a declarat că e fake news și că nu vor fi introduse taxe. Deci prima tentativă a eșuat, dar ordonanța s-a abrogat? Ei bine, încă nu. Nu știm cum se aplică, știm doar că încă o dată e nevoie să fim atenți la felul în care puterea ne decide viitorul.

Este un furt pe față, nebunie, nesimțire și trebuie să facem ceva urgent. Acest lucru nu ne privește doar pe noi cei care avem casele pe fotovoltaice. Taxele acestea îi vor lovi pe cei care fac ceva în legătură cu viitorul nostru. Vorbim despre prosumatori aici.

Urmăriți videoclipul integral pentru a vă lămuri ce este această „taxă pe soare” și ce se va întâmpla cu ea. Link mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.