Spălător cu presiune RURIS ProPowerJet 1900

Astăzi testăm o unealtă super cool pentru grădina ta. Se numește Ruris ProPowerJet 1900 și este un spălător cu presiune cu o putere nominală de 2500W și 130 de bari, care vin la pachet cu un furtun de șase metri ce rezistă la 200 de bari și multe alte accesorii.

Cablul de alimentare este un element important datorită lungimii sale de cinci metri, iar împreună cu furtunul de șase metri îți va permite să ajungi în toate locurile în care ai nevoie.
Pistolul de pulverizare, lancea multijet cu adaptor, lancea metalică, curățătorul de pardoseli, peria rotativă și peria sunt accesoriile cu care vine la pachet. Lancea rotativă are mai multe jeturi: elicoidal, concentrat și tip perdea. Funcţia lancei cu jet elicoidal permite curăţarea suprafeţelor sensibile unde nu pot fi aplicate presiuni înalte, iar jetul elicoidal poate îndepărta cu uşurinţă diverse resturi impregnate pe suprafaţa sensibilă. Pentru că mai mult ca sigur vei vrea să-ți speli mașina sau bicicleta, trebuie să știi că ProPowerJet 1900 nu mai are nevoie să-i atașezi separat un recipient cu săpun lichid pe lance ca în cazul unui aparat clasic. Funcția de spumare și rezervorul sunt încorporate în șasiul aparatului, care permite o diversificare mai mare în timpul utilizării.

Pentru a afla mai multe despre acest aparat, vă lăsăm cu testul și review-ul nostru.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.