Se vinde afacere la cheie în vârf de munte

Complexul EuroPark Fundata din Brașov este un complex care se afla la răscrucea munților Bucegi, Leaota și Piatra Craiului, la o altitudine de 1400m, într-o zonă foarte liniștită, cu aer extrem de curat, care îți curăță plămânii de la prima inspirație. Cu un total de 46.000mp, complexul și toate spațiile construite se află pe o parcelă de 11.000mp, iar pe restul de 35.000mp nu este construit nimic, momentan.

Pe cei 11.000mp care sunt folosiți, există un complex hotelier format din șase clădiri, două zone dedicate sportului, spa, piscină, un restaurant, o zonă de relaxare și nu în ultimul rând, au panouri fotovoltaice cu o putere de 60KW, care alimentează tot complexul.

Să revenim puțin la regimul hotelier și la cum sunt împărtite clădirile. După cum este menționat mai sus, există 6 clădiri, dintre care una este hostel, trei sunt pensiuni, iar două sunt hoteluri. Hostelul și două dintre cele trei pensiuni sunt de trei stele, iar o pensiune, împreună cu hotelurile, sunt de 4 stele. Deci, prețurile variază, iar complexul este unul primitor și mai ales accesibil pentru toate categoriile de vizitatori. Restaurantul fiind unul încăpător, este destinat și evenimentelor, pentru că are o capacitate de 120 de persoane.

Datorită faptului  că se află pe partea sudică a muntelui, soarele își face mereu simțită prezența, ceea ce este un lucru foarte important în această zonă, unde temperaturile nu sunt foarte ridicate.

Pe lângă tot ceea ce este construit în prezent, se mai pot construi și alte hoteluri, pensiuni, hosteluri sau chiar zone de camping și de relaxare în cei 35.000mp încă nepuși în folosință.

Prețul complexului este de 3,9 milioane de euro, iar dacă dorești să cumperi acest complex, avantajul este că poate fi dat în folosință fix din ziua achiziționării sau cel târziu a doua zi, pentru că deja este mobilat și echipat complet, gata să îți primească vizitatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.