Șase motive să cumperi din România

Știai că România este una dintre țările preferate de export ale unor țări precum China, Turcia, Polonia, Ucraina sau Rusia? Suntem în continuare o țară în curs de dezvoltare, din punctul de vedere al modului în care cumpărăm. Așadar, astăzi aș vrea să te conving să îți îndrepți atenția spre producția locală, spre produsele realizate la noi în țară, după norme europene.

Hai să vorbim de la bun început despre problema majoră când vine vorba de marfa românească. Cu toții ne gândim la marfa produsă la noi ca fiind de slabă calitate. Trăim cu senzația că marfa românească ar fi proastă, corect? Și nu este așa. Sau nu mai este așa. Pentru că cei care făceau marfă proastă s-au exclus singuri din competiție. Marfa de bună calitate a supraviețuit pentru că este în competiție cu producătorii care aduc marfă bună.

Am șase motive pentru care e bine să nu mai ignori piața din România și să începi să cumperi produse de la producători locali, dar pentru a le afla, urmărește videoclipul de pe canalul nostru de Youtube. Dacă îți schimb percepția și în viitor te vei gândi de două ori dacă să cumperi ceva din export sau ceva de la noi din țară, spune-ne într-un comentariu care a fost motivul care te-a pus cel mai mult pe gânduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.