Robotul care curăță singur piscina – NEMH2O

Ai putea să spui că aceștia sunt roboții care ne ”fură” job-urile, nu? Adevărul este că nu prea găsești oameni care să vină să curețe piscina, sau să tundă iarba. Și crede-mă, am încercat, de nenumărate ori. Chiar și cu programare peste trei săptămâni și tot nu mai ajung. Sunt foarte puțini oameni care fac asta, cel puțin în București și Ilfov și numărul de case este în continuă creștere.

Știu că este relaxant să tunzi iarba și că îți oferă o satisfacție deosebită, însă nu atunci când o faci odată la câteva zile, obligatoriu pentru că iarba crește în continuu. Cu piscina este și mai complicat, nici nu ai idee cât de murdară ajunge să fie apa, chiar și după două zile în care nu o folosești. E valabil și pentru piscinele de interior, nu numai cele de grădină, și cu cât mai mare este cu atât mai mare este și bătaia de cap.

Acesta este Nemo, sau mai precis NEHM2O, un roboțel de curățat piscina, care nu are nevoie de nimic altceva decât o priză la care să vină singur, și o curățare de filtre din când în când.  Roboțelul vine de la agrisorg.com, unde găsești desigur și ceilalți roboței de tuns iarba despre care am vorbit în clipul de mai jos. Îți explic mai multe în clipul de mai jos.

3 Comentarii

Ionut 28/07/2019 la 23:15 Reply

Si ce garantie am eu ca nu mor curentat in apa?

    bogdan 25/08/2019 la 19:32 Reply

    se incarca wireless

Radu 02/09/2019 la 14:11 Reply

Merge si la piscine rotunde?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.